Thijl Uilenspiegel : zijn legende, alsmede de heldhaftige, koddige en roemruchtige avonturen door hem en Lamme Goedzak beleefd in Vlaanderenland en elders - De Coster, Charles; de Vries, Theun; Doeve, J.F. (Antwerpen : Contact, 1947)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: Tijl Uilenspiegel; legenden; folklore