Reynaert den Vos oft der dieren oordeel, in het welck door Koning Lion ende fijne heeren de schalckheyt van Reynaert den Vos wort ondersocht ende gheoordeelt. (S.l. : s.n., 1700)
Bibliotheek Camille Huysmans
Gerestaureerd, onvolledig exemplaar
Nederlands
Monografie
Keywords: Reinaert de vos; legenden; folklore