Program Polskiej Partii Socjalistycznej - Ciolkosz, Adam; Polska Partia Socjalistyczna (PPS) (London : PPS)
Bibliotheek Camille Huysmans
Pools
Brochure
Keywords: socialistische arbeidersbeweging; Polen