Onderhoud van N.S. Chroestsjow met de redacteur buitenland van het Engelse blad 'Times', I. Macdonald. - Chroesjtsjov, Nikita; Macdonald, Iverach (Den Haag : Ambassade van de USSR in Nederland, 1958)
Bibliotheek Camille Huysmans
Uitgegeven door de Ambassade van de USSR in Nederland als bijlage van het Informatie Bulletin
Nederlands
Brochure
Keywords: Koude Oorlog; Sovjet-Unie.