125 jaar Belgisch-Congolees militair verleden : tokopesa saluti! Congo. - Instituut voor Veteranen - Nationaal Instituut voor Oorlogsinvaliden, Oud-Strijders en Oorlogsslachtoffers (IV-Niooo) (Brussel : IV-NIOOO.)
Bibliotheek P. Engelbrecht
Nederlands
Monografie