Uit de parochie van miserie - Wilms, John (Antwerpen : De Witte Raaf)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Wilms, John, dedicatee: Huysmans, Camille
Nederlands
Monografie
Keywords: volkscultuur; Antwerpen