Onder Sint-Andriestoren : de Schuif, de Boeksteeg, de beruchte Lepelstraat - Wilms, John (Antwerpen : De Nederlandsche Boekhandel, 1941)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: volkscultuur; stadswijken; Antwerpen