Basic programm of the Social Democratic Party of Germany. (Bonn : Social Democratic Party of Germany, 1959)
Bibliotheek Camille Huysmans
Programma aangenomen op het buitengewoon congres van de SPD van 13-15 november 1959, Bad Godesberg
Engels
Brochure
Keywords: SPD