Gedenkboek van het vijfentwintigjarig jubileum van de Koninklijke Vlaamse Academie voor Wetenschappen, Letteren en Schone Kunsten van België 1938-1963. (Brussel : Paleis der Academiën, 1966)
Met aantekeningen van Camille Huysmans, vermelding en foto van Camille Huysmans p. 39 en 46-47
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie