Triest or Trst ? - Taylor, A.J.P.
Bibliotheek Camille Huysmans
Overdruk uit de "New Statesman" van 9 dec. 1944
Engels
Monografie
Keywords: internationale politiek; irredentisme; territoriale kwesties; Trieste; Joegoslavië