Léon Blum devant la cour de Riom : février-mars 1942. (Paris : Editions de la Liberté, 1945)
Bibliotheek Camille Huysmans
Frans
Monografie
Keywords: Front Populaire (Frankrijk).; Blum, Léon; Wereldoorlog 2; Frankrijk