Hjalmar Branting - Albarda, Willem (Amsterdam : Ontwikkeling)
Bibliotheek Camille Huysmans
Overdruk uit: 'De Socialistische Gids', jrg. 10, april 1925
Nederlands
Brochure
Keywords: Branting, Hjalmar; arbeiderspartij; Zweden