Redevoering van N.S. Chroestsjow in de zitting van de Opperste Sowjet der USSR, 21 december 1957. - Chroesjtsjov, Nikita (Den Haag : Ambassade van de USSR in Nederland, 1958)
Bibliotheek Camille Huysmans
Uitgegeven als bijlage van het Informatie-bulletin van de Ambassade van de USSR in Nederland
Nederlands
Brochure
Keywords: Sovjet-Unie.