De pers en het pauperisme in Vlaanderen : 1845-1848 - Vermeersch, Arthur ('s-Gravenhage : Martinus Nijhoff, 1958)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Vermeersch, Arthur, dedicatee: Huysmans, Camille
Overdruk uit: Bijdragen voor de geschiedenis der Nederlanden, deel 13, nr 2
Nederlands
Brochure
Keywords: journalistiek; armoede