Du Plan van Zeeland au Plan Rapacki - de la Vallée Poussin, Etienne (Bruxelles : Goemaere, 1958)
Bibliotheek Camille Huysmans
Overdruk uit: La Revue Générale Belge, maart 1958
Frans
Brochure
Keywords: Naoorlogse Politiek; Koude Oorlog