Chants populaires des Flamands de France - De Coussemaker, Edmond (Gand : F. et E. Gyselinck, 1856)
Bibliotheek Camille Huysmans
Bevat opdracht aan C. Huysmans
Frans
Nederlands
Monografie
Keywords: volksliederen; Frans Vlaanderen