Volksliederen der Belgische provinciën : bloemlezing : bundel 1 = Chansons populaires des provinces belges : anthologie : volume 1 - Closson, Ernest; Huysmans, Camille (Brussel : Schott, 1949)
Bibliotheek Camille Huysmans
Ongewijzigde weergave van de eerste uitgave van het werk, in 1905 verschenen, herdrukt in 1911 en 1920
Bestemd voor leraars en onderwijzers
Bevat partituren van 119 Vlaamse en 86 Waalse volksliederen met klavierbegeleiding
Nederlands
Frans
Meerdelige publicatie
Keywords: volksliederen; liederenbundel; België