Volksliederen der Belgische provinciën : bloemlezing : bundel 2 = Chansons populaires des provinces belges : anthologie : volume 2 - Closson, Ernest (Brussel : Schott, 1949)
Bibliotheek Camille Huysmans
Bevat partituren van 50 Vlaamse en evenveel Waalse volksliederen met klavierbegeleiding
Frans
Nederlands
Meerdelige publicatie
Keywords: volksliederen; liederenbundel; België