Lijst van 125 vlugschriften van beteekenis voor de Vlaamsche beweging en den taalstrijd in België - Wattez, Omer; Koninklijke Vlaamsche Academie voor Taal- en Letterkunde (Gent : Erasmus)
Bibliotheek Camille Huysmans
Overdruk uit: Verslagen en mededeelingen, nov. 1929
Nederlands
Brochure
Keywords: Vlaamse Beweging