De Wells à l'ONU - Van Turenhoudt, E. (Bruxelles : Editions de la Caravelle, 1948)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Van Turenhoudt, E., dedicatee: Huysmans, Camille
Frans
Monografie
Keywords: Verenigde Naties (VN).; internationale betrekkingen