De Vlaamse overheid kleurt regenboog : onderzoek naar de situatie van holebi's en transgenders op de werkvloer van de Vlaamse overheid : rapport 2014 - Lyubayeva, Alona; Vlaamse Overheid. Dienst Diversiteitsbeleid (Brussel : Vlaamse overheid, 2014)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure