Liefde is geen misbruik : informatiebrochure over partner- en datinggeweld tegen lesbiennes, biseksuele vrouwen en transvrouwen. - Viggiani, Giacomo; Pozzolo, Suzanna (Brussel : Europese Commissie, 2013)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure