35e zangrecital gewijd aan Leo Van Der Haegen op maandag 5 september 1966 te 19.30 stipt in de zaal CAW Meir 75, Antwerpen - Zangschool Jules-Marie Lambrecht (Antwerpen, 1966)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure