God save our gracious Queen : music during the Victorian age - Hervey, Arthur (London : George Newnes, 1897)
Bibliotheek Camille Huysmans
Themanummer "The Strand Musical Magazine" ter gelegenheid van de 60ste verjaardag van de troonsbestijging van koningin Victoria in 1837, Vol. 5, january to june 1897
Engels
Monografie
Keywords: 19e eeuw; muziekleven; Groot-Brittannië.