L' Allemagne criminelle : choses vues et vécues dans 5 prisons allemandes - Gluckmann, Adolfo (Amsterdam : Imprimerie De Nieuwe Tijd)
Bibliotheek Camille Huysmans
Frans
Monografie
Keywords: Wereldoorlog 2; oorlogsmisdaden; Duitsland