La résistance dans le sud du Luxembourg - Alzin, Josse; Alzinger, Joseph Adolphe (Liège : Le Bastion de Liège, 1953)
Bibliotheek Camille Huysmans
Frans
Brochure
Keywords: Wereldoorlog 2; verzetsbeweging; Luxemburg