Gemeenschappelijke verklaring : gemeenschappelijk Sowjet-Indisch communiqué inzake de economische betrekkingen tussen India en de USSR : redevoeringen in het parlement van de Republiek India - Boelganin, N.A.; Chroesjtsjov, Nikita (S.l. : Afdeling pers van de Ambassade van de USSR in Nederland, 1955)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure
Keywords: internationale relaties; Sovjet-Unie.; India