Rede van F. Domela Nieuwenhuis over de begrooting van oorlog, gehouden in de Kamerzitting van zaterdag 15 december 1888. - Domela Nieuwenhuis, Ferdinand (Amsterdam : W.C. De Graaff, 1888)
Bijvoegsel bij 'Recht voor Allen' van maandag 24 december 1888
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure