Daisi [Zonsondergang] : [opera in 3 bedrijven] [bladmuziek] - Paliashvili, Zacharia (Tbilisi : Tbilisskiĭ Ordena Lenina Gosudarstvennyĭ teatr, 1947)
Bibliotheek Camille Huysmans
Zacharia Paliashvili ontwikkelde een muziekstijl waarbij hij Georgische volksmuziek combineerde met klassieke muziek
Partituur van de vocale partijen met pianobegeleiding
Georgisch
Russisch
Partituur
Keywords: opera; Georgië