Het 'Laatste oordeel' afkomstig uit het stadhuis van Diest - Van Puyvelde, Leo (S.l. : s.n., 1928)
Overdruk uit: Onze kunst, 1928
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Van Puyvelde, Leo, dedicatee: Huysmans, Camille
Nederlands
Brochure
Keywords: schilderkunst