De Afrikaanse bevolking van Belgisch-Kongo en van Ruanda-Urundi : haar verleden en haar toekomst - Van der Kerken, Georges (Gent : Boekhandel Fecheyr, 1952)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: antropologie; Belgisch Congo; Ruanda-Urundi.