1ste federale postzegeltentoonstelling, Koninklijk Atheneum Lier 3-4 novermber - Arbeiders-Postzegelverzamelaars Lier (Lier : Arbeiders-Postzegelverzamelaars Lier)
Met vermelding van gasttentoonstelling van Leonard Janssens, over 'Camille Huysmans : de man met de reine handen'
Nederlands
Brochure