Gids ter begeleiding van transgenders op het werk. - Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen (IGVM) (Brussel : IGVM, 2016)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen bedankt de FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg voor het nalezen van deze gids
Nederlands
Brochure