Het communismus in zijne vroegere en latere vormen - Nolet de Brauwere van Steeland, J. ('s-Gravenhage : Susan, 1871)
Bibliotheek Camille Huysmans
Met aantekeningen van Camille Huysmans
Herkomst exemolaar: Stedelijke Volksbibliotheek van Antwerpen
Nederlands
Monografie