Huishoudelijk reglement voor de rijksmiddelbare scholen. - Ministerie van Kunsten en Wetenschappen (Luik : Thone)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure
Keywords: gemeenschapsonderwijs; middelbaar onderwijs