Perte totale : de sluiting van Renault Vilvoorde - Van Damme, Mieke (Antwerpen : Hadewijch, 1997)
Fotoboek op initiatief van de metaalcentrales CCMB en CMB en de bediendencentrales LBC en BBTK
Nederlands
Monografie
Keywords: sociale fotografie; bedrijfssluitingen