Van sabbat tot sabbat (Israël 1967 : zes dagen in juni) - Verbrugghen, Jo (Cyanuur, 1967)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Verbrugghen, Jo, dedicatee: Huysmans, Camille
Nederlands
Monografie
Keywords: joods vraagstuk; Arabisch-Israëlisch conflict; Zesdaagse Oorlog