Aanwezig verleden - Leemans, Victor (Leuven : Davidsfonds, 1957)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Leemans, Victor, dedicatee: Huysmans, Camille
Nederlands
Monografie
Keywords: filosofie; sociale geschiedenis; marxisme