Taine - Struye, Paul (Bruxelles : Ad. Goemaere, 1947)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Struye, Paul, dedicatee: Huysmans, Camille
Frans
Monografie
Keywords: Taine, Hippolyte; literatuur; Frankrijk