40 jaren spoor en mijnen in Zuid-Limburg 1896-1936 : jubileum-uitgave ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan zoowel der mijnen als van den spoor-aanleg Sittard-Heerlen-Herzogenrath (Heerlen : Vereeniging voor het Vreemdelingenverkeer voor Heerlen, 1936)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: steenkoolmijnen; mijnwerkers; Nederland