Ordening en vrijheid - Jewkes, John (Voorburg : Comité ter bestudering van ordeningsvraagstukken, 1948)
Bibliotheek Camille Huysmans
Vertaling van het hoofdstuk 'Planning and freedom' uit het boek 'Ordeal by planning'. Verspreid door het Liberaal Vlaams Verbond
Nederlands
Brochure
Keywords: planeconomie