De democratisering van het onderwijs en de openbare bibliotheek : standpunten verdedigd in het Colloquium georganiseerd door de oud-leerlingen van de Provinciale Bibliotheekschool van Brabant in de zetel van het Provinciebestuur, Brussel 19 december 1959 - Schmook, Ger; Charlier, J. (S.l. : s.n.)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Schmook, Ger, dedicatee: Huysmans, Camille
Overdruk uit: 'Bibliotheekgids', jaargang 36, nr 2-3
Nederlands
Brochure