German communists - Spartakus (London New York Melbourne : Hutchinson & Co., 1944)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Menne, Bernhard, dedicatee: Huysmans, Camille
Engels
Monografie
Keywords: communistische partijen; Wereldoorlog 1; Wereldoorlog 2; Duitsland