The German octopus - Vansittart, Robert Gilbert (London New York Melbourne Sydney : Hutchinson & Co., 1945)
Bibliotheek Camille Huysmans
Engels
Monografie
Keywords: imperialisme; Wereldoorlog 2; Duitsland