Twee Fransche tooneelwerken van de 15e eeuw - Huysmans, Camille (S.l. : s.n.)
Bibliotheek Camille Huysmans
Vertalingen op rijm van twee Franse toneelstukken: 'Le Franc Archer de Bagnolet' en 'La Farce du Chaudronnier'. Het tweede toneelstuk ontbreekt.
Nederlands
Brochure
Keywords: toneel; satire; Frankrijk