Aanvankelijke muziekleer, wetenschappelijk-practisch, in 5 deelen : tweede deel [Bladmuziek] - De Prince, Ferd. (Lier : de Prince)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: De Prince, Ferd., dedicatee: Huysmans, Camille
Nederlands
Meerdelige publicatie
Keywords: partituren; muziekonderwijs