Missa in honorem Sanctae Lutgardis ad duas voces aequales comitante organo auctore [Bladmuziek] - Peeters, Flor (Brugge : Desclée De Brouwer et Cie)
Bibliotheek Camille Huysmans
Latijns
Partituur
Keywords: partituren