Een suyverlic boexken voor scoene sieltjens die singhen als engelkens lief ende teer rond 't kribbekijn van onzen lieven Heer [Bladmuziek] - Stracke, D.A. (S.l. : s.n.)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederenbundel