Method for the guitar = Méthode de guitare = Guitarre-Schule = Metodo di chitarra [bladmuziek] - Ranieri, S. (Bruxelles London Wiesbaden : A. Cranz)
Bibliotheek Camille Huysmans
Engels
Frans
Duits
Italiaans
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; muziekonderwijs