Hij zag een kameraad in je : de mooiste gedichten over mannenvriendschappen. - Joosten, Corrie; Peppelenbos, Coen (Groningen : Uitgeverij kleine Uil, 2011)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie